Снимки Петел“Успешна пролет предстои на соколите“, ако се вярва на това,

...
Снимки Петел“Успешна пролет предстои на соколите“, ако се вярва на това,
Коментари Харесай

Херо: Спартак стана по-силен през зимата

Снимки „ Петел “

Успешна пролет следва на „ соколите “, в случай че се има вяра на това, което сподели техният треньор.

Треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров насочи предизвестие към първия им пролетен противник Лудогорец, като сподели, че през зимата варненският отбор е повишил класата си.



" Лудогорец е с класа над другите у нас, само че ние също повишихме класата си с новите попълнения през зимата. Ако Спартак имаше този тим при започване на сезона, нямаше да е на това място в класирането. Теренът несъмнено ще бъде замръзнал и сложен в събота, само че ние желаеме да се представим допустимо най-добре. Играчите би трябвало също да показват темперамент и морал, с цел да печелят победи ", съобщи Херо пред медиите през днешния ден.

Той удостовери, че всички нови попълнения, даже и Александър Белоусов, ще бъдат картотекирани за дуела с " орлите " на 11 февруари във Варна.

" Ако зависеше от мен, желаех да имаме още една седмица за подготовка, само че надали БФС щеше да се съобрази с това мое предпочитание ", добави Херо.

С него пред публицистите се появи и Александър Цветков, който сподели: " Колективът е прелестен, всички се сприятелихме и чакам да оправдаем упованията на нашите почитатели. Ако не имах вяра, че ще се спасим, нямаше да съм тук ".

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР